onsdag 15 april 2015

En dejt

I lördags var jag på dejt. En dejt med maken :-)
Första gången vi dejtade var i augusti 1999. Tiden går fort när man har roligt.

I julklapp brukar vi få en peng och barnvakt av mina föräldrar. I lördags var det dags att använda julklappen. Vi har varit på G flera gånger men så äntligen i lördags så blev det av. Vi tog bussen till stan och tog en promenad till El Patio. En jättemysig, spansk restaurang. Vi valde att äta trerättersmeny. Jag åt vitlöksbröd till förrätt, black & white till huvudrätt och friterad camembert till dessert. Maken åt i princip samma meny men bytte ut camembert till tiramisu. 


Vi hade några jättetrevliga timmar. Helt ovana vid att inte någon avbryter när man försöker prata, eller spiller ut något, eller för den delen när alla tre barnen vill berätta något samtidigt :-) Så vi satt där och bara njöt. Vissa stunder var vi helt tysta, vi behövde liksom inte säga något. Vi bara fanns där tillsammans :-) När vi hade ätit och druckit gott så tog vi en lång promenad längs kanalen. Solen tittade fram en stund...


Nu har vi lovat varandra att försöka göra så här oftare än 1 gång om året :-)
Det behöver man för att vårda förhållandet. Vardagen med familj, barn, jobb och allt annat är hektisk. Att sitta ner i lugn och ro och vara tillsammans är guld värt!

3 kommentarer:

  1. Mysigt och så gott det såg ut. Jo man behöver komma iväg ibland och rå om sig själva.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man behöver det ja :-) Men lite konstigt är det allt når man är ensamma. Framför allt tyst! Kram

      Radera
  2. Vad mysigt med dejt men förstår känslan av att det är konstigt när man bara blir vi ;-). Kram

    SvaraRadera

Tack så hjärtligt!
Svar på din kommentar får du här ♥