måndag 8 december 2014

Recept: Rischoklad

200 g mörk choklad (undvik blockchoklad - det är bättre med Marabous mörka choklad)(kan ersättas av en blandning av t.ex. 50 % ljus och 50 % mörk choklad)-
Puffat ris



Gör så här:

1. Smält chokladen i vattenbad i kastrull på spisen eller värm upp den försiktigt i microvågsugnen.

2. Blanda i puffat ris i den smälta chokladen och klicka ut massan på smörpapper. Du kan också hälla ut hela smeten till en större kaka som sedan kan delas i lagom stora bitar när chokladen stelnat.

1 kommentar:

  1. Rischoklad! Det hade jag glömt att det fanns. Skandal närapå. Hur kan jag glömma något sådant? Det ska jag nog ta och göra någon dag, fast det blir med seriös inblandning av ljus choklad.

    SvaraRadera

Tack så hjärtligt!
Svar på din kommentar får du här ♥