lördag 30 augusti 2014

Avkoppling

Igår kväll lämnade vi barnen hos mormor för att i morse åka till Victoria Park Spa som ligger vid Kalkbrottet i Limhamn. Det är verkligen ett kanon-spa! Stort, luftigt och väldigt fräscht.

Vi hade köpt ett paket som heter Härliga lördag. Där ingår 4 timmar på dagspa och en 50 min behandling. I dagspa ingår bad i pooler inne och ute. Jacuzzi, romerskt bad, klassisk bastu, ångbastu, kristallbastu, isfontän och solhimmel (ljusterapi). Till lunch valde vi kycklingsallad som levererades från Limhamns smörgåsbutik, grymt god! Till den fick vi vin. Besöket avslutades med vars en behandling och vi hade valt SPA-massage. Bästa massagen jag har fått faktiskt!





Hit åker vi absolut snart igen :-)
Kika här om du vill läsa mer.

10 kommentarer:

  1. Ser fint ut, var ni helt själva? =)
    Kram Sabina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det var vi inte :-) Vi kom dit strax efter 9 och då var vi totalt 2 par där. Vid 11 kom det några fler och när vi var klara vid 14.30 så var där fullt med folk. Men det är en stor SPA-anläggning så det upplevs inte som trångt :-)
      Kram!

      Radera
  2. Ser helt fantastiskt ut!!! Förstår att ni njöt!

    SvaraRadera
  3. Men gud så härligt! Sådana saker borde man ju göra oftare (i alla fall jag och min man, det skulle vi behöva :)).
    Ha en fin söndag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi försöker komma iväg på SPA en gång på våren och en gång på hösten. Man behöver tanka ny energi och att bara få vara :-)
      Kram på dig

      Radera
  4. Härligt livsbejakande!
    Och bastubad är skööönt för onda kroppar...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis. Med tanke på hur ont jag har haft de senaste veckorna så var det välbehövligt. Mår faktiskt något bättre idag jämfört med igår.

      Radera

Tack så hjärtligt!
Svar på din kommentar får du här ♥