måndag 8 juni 2009

Nästan tomt







Det syns tydligt att betongen är blöt under golvet in till vardagsrummet
Igår tömde vi ut allt...
.. nästan iallafall.
Sofforna och matbordet + stolar är kvar men det ska magasineras.
~
Från 13.30 till 17.15 höll vi på. Jag organiserade och maken bar. Kan medge att jag nog gjorde för mycket, för idag har jag ont typ överallt. Men det går över.. Skönt att det är klart iallafall. Idag kl 13 ska killen från fuktfirman komma, även snickaren kommer då också. Så då får vi se vad nästa steg blir. Förhoppningsvis ska fläktarna sättas in nu. Vi hoppas att fuktkillen tar beslutet att golvet i vardagsrummet också ska upp. För det syns att där är blött. Killarna som pumpade ut sanden och snickaren har redan sagt att vi lika bra kunde räkna med det. För vattnet har runnit rakt in under golvet där också. Känns som att det har stått lite stilla nu ett tag och det är faktiskt det jobbigaste. När det inte händer något,.. det är väntetiderna som tar tid.

2 kommentarer:

  1. Det gick undan :-O
    Hoppas det händer nått nu, att gå i väntans tider e inte alltid kul!
    Hör gärna av dig sen o berätta, nu ska jag rota lite i gula rummet...
    kramkram

    SvaraRadera
  2. Det har verkligen tagit tid. Hos oss var de oerhört snabba med att riva ut allt, sen kom fläktarna. De stod på ganska så länge. Sen kom den mest frusterande tiden, fläktarna var borta och vi väntade och väntade på att de skulle börja bygga upp grunden till golvet.

    Idag på jobb fick jag höra om en VT som hade lagt en blus under varmt rinnande vatten och åkt hemifrån, ett dygn senare när personal gick in efter larm från grannar var det fuktigt så att det var som en bastu och vattendroppar i taket. Ocab var där och satte upp fläktar bara ett par timmar senare, sen ska de mätas fukt om några dagar innan man vet vad som blivit skadat... Stackars VT som inte alls har koll på vad hon gör eller vad som hänt.

    Ni får tänka på alla nya fina golv och tapeter ni får sen, klen tröst nu!
    Kram

    SvaraRadera

Tack så hjärtligt!
Svar på din kommentar får du här ♥